«КЛТ КРЕДИТ» — економне і безпечне онлайн-кредитування

Як то кажуть, «багато грошей не буває». Цей вираз підтверджується на практиці щодня, адже різні життєві негаразди неможливо передбачити. Втім, поява на фінансовому ринку країни мікрофінансових організацій дозволила отримати альтернативний шлях вирішення подібних проблем.

Як знайти того самого «надійного і чесного» кредитора, реклама яких звідусіль нас переслідує? Дійсно, це завдання доволі складне. Довірливим позичальникам тільки те й потрібно, що наслухатись гучних і красномовних рекламних слоганів і обіцянок. Тільки потім, взявши на себе важку ношу, яка зветься «кредитними зобов’язаннями», вони розуміють, наскільки велику помилку допустили. Не варто повторяти за ними і прирікати себе на істотні грошові втрати.

Вашої уваги варта компанія «КЛТ КРЕДИТ», яка входить в перелік лідерів у області вітчизняного онлайн-кредитування. Турбуючись про своїх клієнтів, «КЛТ КРЕДИТ»…

… зекономить Ваші витрати за допомогою акцій і програми лояльності

1,62% — фіксована відсоткова ставка. 0,8% — відсотки, які сплачують клієнти при першому своєму зверненні до послуг компанії. 1,21% — розмір оплати кредиту при повторному зверненні, у разі своєчасної виплати попереднього довгу. 1,15% — акційна відсоткова ставка, що припадає перед великими державними святами або в будь-який будній день, коли проводиться акція «Знижка дня».

… зекономить Ваші витрати при достроковому поверненні позики

Ще один спосіб гарантовано знизити переплату за кредитом — виплатити його раніше дати, зазначеної в договорі як кінцева. Варто звернути увагу на те, що така можливість — унікальна перевага мікрофінансових організації, адже в банках заведено планувати прибуток у довгостроковій перспективі. Отже, своїм рішенням пришвидшити оплату боргу Ви впливаєте на фінансові прогнози банку, за що він Вас неодмінне покарає штрафними нарахуваннями. Це звична практика для великих фінансових інститутів.

… захистить Ваші персональні дані від витоку

Вагаєтесь, як взяти кредит зручніше, і, в першу чергу, безпечніше — на цьому сайті https://kltcredit.com.ua/ua/golovna чи відправившись особисто в офіс іншої компанії? Не варто турбуватись з цього приводу — «КЛТ КРЕДИТ» використовує загальноприйнятий міжнародний стандарт і шифрування SSL, що гарантує відсутність в третіх осіб несанкціонованого доступу до Вашої особистої конфіденційної інформації.

Окрім того, мікрофінансова організація надає свої послуги максимально швидко, дає змогу пролонгувати термін угоди, оформляє позики без прихованих комісій і додаткових зборів. Доступне кредитування XXI століття — це про «КЛТ КРЕДИТ».